Belangrijke informatie

Locatie

Locatie adres:
Gemaalweg 3
4691RK Tholen

Check: www.facebook.com/scoutcentrum voor foto’s

Informatie

Indien u meer informatie wilt dan op de website staat vermeld, kunt u met het VerhuurTeam Heenetrecht contact opnemen via: verhuur.scoutcentrumtholen@gmail.com. U krijgt dan de algemene informatie toegestuurd.

In de agenda komt dan de melding: INFO en uw groepsnaam plus de gewenste huurperiode. U kunt ook een kostenraming ontvangen. Let op dit betekent niet dat er een reservering is.

Reserveren

Wilt u reserveren? Dan sturen wij u een huurcontract met in de specificatie de huurprijs, de gewenste huurperiode en de betalingsvoorwaarden. In de agenda wordt dan de melding gewijzigd naar OPTIE.

Pas na ontvangst van het getekende huurcontract EN de eerste betaling, wordt deze OPTIE gewijzigd naar DEFINITIEF.

Ongeveer één maand voor de aanvang van de huurperiode ontvangt u van ons een welkomstbrief, een Checklist en deelnemerslijst. De Checklist wordt gebruikt om bij aanvang het gehuurde in goede en schone staat aan u over te dragen. Na afloop van de huurperiode wordt deze lijst gebruikt om het gehuurde in deze zelfde staat terug te ontvangen.

De vrijwilligers van VerhuurTeam Heenetrecht zijn niet altijd in de gelegenheid om direct uw vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om binnen 5 dagen op uw mail te reageren.