Kom je kijken?

Er is maar één manier om zeker te weten of scouting écht iets voor jouw is, kom een keer kijken!

Speciaal daarom mag je bij scouting drie keer gratis meedraaien met een opkomst. Je doet dan gelijk echt mee met de opkomsten van de speltak die op jou van toepassing is. Het kan dus zijn dat je gelijk de eerste opkomst al mee gaat varen!

Wij doen er alles aan om elke opkomst zo leuk mogelijk te maken! Dus grote kans dat je het direct al leuk vindt vanaf de eerste opkomst. Maar om alles nog leuker te maken let je even op de volgende punten:
Trek warme kleding aan en een goede jas, op het water kan het koud zijn. Kleren kunnen op scouting ook vies worden, dus trek iets ouds aan of bereid de wasmachine voor. Zwemdiploma’s zijn aan te raden een zwemdiploma A is zelfs verplicht vanaf de Orka’s.

Onder ‘Leeftijden’ zie je hoe de speltak van jouw leeftijdsgroep heet en wanneer ze opkomst draaien.

Ongetwijfeld ga je vanaf nu elke zaterdag veel plezier beleven aan de spelletjes, het varen in kano’s, roeien en zeilen in lelievletten en lol beleven met leeftijdsgenootjes! Wil je je aanmelden om een keer te komen kijken, of wil je je direct al inschrijven? Je mag altijd eerst 3 keer gratis komen kijken.