Sleepboot

Beste Lid, ouder, verzorger en geïnteresseerde,
 
Scouting Heenetrecht heeft onlangs besloten een eigen sleepboot te kopen. Deze boot gaat zoals de naam verklapt onze vletten slepen naar bijvoorbeeld het Veersemeer en het Grevelingenmeer. Hiernaast is het mogelijk om met de sleepboot op regelmatige basis te gaan zeilen op het zoommeer. De sleepboot gaat dus een mooie functie bekleden binnen de opkomsten die worden georganiseerd voor voornamelijk de zeeverkenners en de Wilde Vaart.
 
Om deze boot dan ook naar haar volle potentie te gebruiken zal er nog veel moeten gebeuren. Zo zal er regulier onderhoud aan de boot gedaan moeten worden en wilt scouting Heenetrecht ook verbeteringen toepassen, deze verbeteringen zorgen voor een goed werkende boot en maken de haar “future proof”.
 
Om dit te doen en te blijven doen in de toekomst is het van belang dat de nodige uitgaven ook gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan het aanschaffen van een nieuwe dynamo, verlichting en andere elektronica. Dit maakt dan ook dat deze crowdfunding wordt opgezet.

De crowdfunding kunt u vinden via de volgende link
https://www.steunscouting.nl/project/sleepboot-scouting-heenetrecht

Als u ons liever helpt door middel van een directe overschrijving is dit mogelijk via het volgende bankrekeningnummer.

NL29 RABO 0340 2362 48
T.N.V. Stichting scouting Heenetrecht
Vermeld hierbij dan alstublieft vrijwillige financiële bijdrage in de beschrijving.
 
Doet u liever geen vrijwillige financiële bijdrage maar wel een materialistische bijdrage is dit ook mogelijk, neem dan contact op met; Sleepboot.heenetrecht@gmail.com
 
Ook wanneer u geen financiële- of materialistische bijdrage doet kunt u ons ook helpen met het fysieke onderhoud aan de boot. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u contact op nemen met; Sleepboot.heenetrecht@gmail.com