Kampeerveld

Scoutcentrum Tholen verhuurt het kampeerveld met genoeg speelruimte rondom.

Aan de andere kant van de dijk ligt vaarwater om zowel te varen als te kanoën. Er is ook een park met bomen en water en een speeltuin aanwezig, kortom een ideale plek om jullie kamp te houden!

Er bestaat de mogelijkheid om EN het gebouw te huren EN het veld. U heeft dan de voordelen en faciliteiten van het gebouw en de beleving van het kamperen.

Kampeermiddelen

Op het veld is het in principe niet toegestaan andere kampeermiddelen te plaatsen dan tenten. De tenten kunnen op de daartoe aangewezen plek opgezet worden e.e.a. in overleg met het VerhuurTeam.

Koken en kampvuur

Het aanleggen van een sfeervuur is toegestaan in zelf mee te nemen vuurkorven, waaronder een opvang is voor as, kooltjes en dergelijke. Tevens dienen te allen tijde emmers water en/of een brandblusser grijp klaar te liggen. Ook deze moet u zelf meenemen. Brandhout dient de huurder zelf mee te nemen en het overtollige brandhout mee terug te nemen. Het is niet toegestaan hout te sprokkelen in de omliggende gemeenteplantsoenen. Vuren hoger dan 50 cm zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan te koken direct op de grasmat. U dient zelf goedgekeurde gasflessen en dergelijke mee te nemen.

Sanitair

Sinds kort is er voor het veld een sanitairwagen. Hierin zijn twee WC’s apart van de twee warme douches en twee wasbakken. De wagen is tevens tappunt voor water. Jerrycans en/of een waterslang dient u zelf mee te nemen. Na afloop dient u de sanitairwagen schoon achter te laten. De huurpijs van de sanitairwagen is bij de huur van het veld inbegrepen.

Elektriciteit

Er is wel elektriciteit. Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan. Eventueel kan elektriciteit worden gebruikt uit gebouw 2, middels een zelf mee te nemen verlengkabel. Hiervoor worden de gebruikskosten in rekening gebracht.

Vletten en kano’s

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van lelievletten en kano’s. De kano’s liggen gereed in Gebouw 2. De vletten liggen in de Gemeentelijke Haven op cira 5 minuten loopafstand van onze accommodatie. De vletten van Scouting Heenetrecht zijn te herkennen aan het blauwe casco en het gele boeisel. De groep heeft 10 vletten, waarvan een aantal met een buitenboordmotorsteun.(De buitenboordmotoren worden NIET verhuurd, die kunt u zelf meenemen). De vletten worden compleet geleverd met alle toebehoren. Voor het in gebruik nemen van de lelievletten wordt samen met de verhuurder de inventaris op een onderdelenlijst gecontroleerd en moet de bootsman van elke lelievlet in het bezit zijn van een Machtiging Boot Leiding Zeilen op A-water (MBL-ZA) of een certificaat Commissie Watersport Opleiding 3 of hoger. Op zaterdagen (tenzij in de zomervakantie) zijn er geen boten beschikbaar. Vanaf windkracht 6 Beaufort mag er niet uitgevaren worden.

Bij de huur van de kano’s cq. vletten is het gebruik van zwemvesten verplicht. U kunt deze zelf meenemen of tegelijk huren.

Afval

Sinds kort zamelen wij bij onze groep gescheiden het afval in. De statiegeld flessen dient u terug in te leveren bij de supermarkt, papier kunt u in de aangegeven groene container doen, glas kunt u inleveren bij de glasbak en restafval kunt kwijt in onze container. Er is een overzicht van de dichtstbijzijnde afvalpunten. Per extra lediging van de container voor het restafval, wordt de kostprijs in rekening gebracht. U kunt er ook voor kiezen om uw afval zelf mee terug te nemen.

Tarieven

Zie tarieven in het menu.


Indien u meer vragen heeft, neem dan contact met ons op via: verhuur.scoutcentrumtholen@gmail.com.


Wij wijzen u erop dat een eventuele informatieaanvraag geen reservering is.